Köpevillkor

Vi levererar inom 2-5 arbetsdagar.

Du som konsument sluter ett köpeavtal med;

Hemma hos Nenna / Byggkomponenter i Falun AB

Kontaktadress: Myntgatan 31, 791 62 Falun

E-post: info@hemmahosnenna.se

Telefonnummer: 023-229 29

Organisationsnummer: 556652-1042

Bekräftelse, upprättande avtal om köp

Genom att du godkänner dessa köpevillkor och din beställning uppstår ett bindande avtal. Vid mottagen beställning skickas automatiskt en beställningsbekräftelse till din e-postadress som du angivit under din beställning.

Har du ej fått någon orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen kontakta kundtjänst.

Hemma hos Nenna reserverar sig från leverans i det fall lagersaldo varit felaktigt vid tidpunkten för din beställning. Kan Hemma hos Nenna inte leverera enligt din beställningsbekräftelse kommer du kontaktas och ges möjlighet att annullera din order, få erbjudande om ersättningsvara eller välja senare leverans.

Hemma hos Nenna ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Priser

Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms. Frakt tillkommer.

Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering.

Ditt köp genomförs tryggt och säkert hos Hemma hos Nenna

Vi vill att du ska känna dig trygg och säker när du handlar hos oss. Därför samarbetar vi med klarna, där du kan välja på olika betalningsalternativ.

Betalningsalternativ

  • Fakturabetalning (Klarna Checkout)
  • Kortbetalning (Klarna Checkout)
  • Direktbetalning (Via bank, Klarna Checkout)
  • Delbetalning (Klarna Checkout)

Fakturor skickas ut via epost i samband med att ordern skickas från oss. Mer information och fullständiga villkor om klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.se.

Fraktkostnad

Fraktavgift tillkommer med 79kr per order. Fri frakt på alla ordrar vars värde överstiger 1 500kr.

Leverans

Varor skickas vanligtvis med DHL och levereras hem till dig eller hämtas ut på närmaste utlämningsställe. Normal leveranstid är ca 2-5 dagar från det att ordern är mottagen och bekräftad. Varorna kan även hämtas i fysisk butik.

En orderbekräftelse skickas efter beställning till din e-postadress. Har du beställt en vara som för tillfället inte finns i lager får du besked om detta. Du har då naturligtvis rätt att häva köpet eller välja senare leverans. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar. Minsta ordervärde 100Kr.

Ej utlösta paket

Paketet ligger på utlämningsstället under 2 veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 500kr.

Om du ångrar dig

Om du skulle ångra ditt köp gäller 14 dagars ångerrätt enligt konsumentköplagen. Varan ska då returneras komplett och i oanvänt skick i originalförpackningen. Spar därför emballaget varan skickas i tills att ni ser att ni är nöjd med varan. Vid ångerköp står köparen för returfrakten (aktuell fraktkostnad). Kontakta oss via mejl så ordnar vi med en returfraktsedel. Efter erhållande av fraktsedel från Hemma hos Nenna ska varan skickas tillbaka till oss inom 5 dagar. Skickar man tillbaka en vara i brev står man själv för risken att varan ej kommer fram. Tänk på att du som kund står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss. Se därför till att varan är väl förpackad.

Force Majeure

Vi anser oss befriade från förpliktelse att fullgöra nämnda avtal i händelse av naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses eller undvikas.

Övrigt

Vid eventuell tvist kommer Hemma hos Nenna / Byggkomponenter i Falun AB att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag.

För tillfället har vi ett mindre sortiment i webshopen och ett bredare sortiment i butiken samt möbler och större krukor.

Vi utför Homestyling. Vänligen kontakta oss för mer information.

Kundservice

Vi eventuella frågor eller för mer information kontakta:

Hemma hos Nenna / Byggkomponenter i Falun AB

Myntgatan 31, 791 62 Falun

E-post: info@hemmahosnenna.se

Telefon: 023-229 29